Een fijne hotelbelevenis dankzij mooie en kwalitatieve meubels

De uitstraling van jouw hotel speelt een belangrijke rol in de ervaring van jouw gasten. Het juiste meubilair kan een aangename en ontspannen sfeer creëren en bijdragen aan een positieve beoordeling van jouw hotel. Daarom is het belangrijk om de juiste partner te vinden die je kan helpen bij de productie van meubels die aan al jouw eisen voldoen. En daarvoor ben je bij Norm aan het juiste adres.

Wat kunnen we voor jou als partner betekenen?

  • Norm is een 100% Belgische producent. Onze productie gebeurt in Kortrijk. Dit zorgt voor een korte levertermijn en een vlotte communicatie naar jou toe.
  • De garantie op duurzame kwaliteitsmeubels. We willen dat jouw gasten nog heel lang kunnen genieten van onze meubels. Daarom werken we enkel met duurzaam materiaal.
  • Mooie meubels tegen een betaalbare prijs, gezien je rechtstreeks bij ons als producent kan kopen.
  • Uitstekende service: ons team denkt graag met je mee over de beste oplossing voor jouw hotelkamers. Heb je een bepaalde waarde die je wilt uitdragen in het meubilair van je kamers? Een vraag tijdens de plaatsing van de meubels? Ons team staat voor je klaar, zowel tijdens het ontwerpen van de meubels als na de productie ervan!
VAN_MARCKE-NORM-HIGH-105
Nightstand-Lifestyle_1

Wil je al eens wegdromen hoe jouw hotelkamer er uit zou kunnen zien met onze kwaliteitsmeubels erin? We werkten graag al eens wat voorstellen voor je uit.