Van Marcke EDC: leuke coffeecorners & keukens

Het excellent Distribution to Customers center - kortweg EDC, is het water- en CO²-neutraal en splinternieuw distributiecentrum van de firma Van Marcke. Voor dit nieuwe gebouw was Van Marcke op zoek naar moderne keukens en gezellige coffee corners. 

Van Marcke had 3 belangrijke voorwaarden voor de keukens, zo wilden ze keukens die mooi passen in de stijl van het gebouw.  Het dienden ook heel praktische keukens te zijn, en ze moesten een fijn en comfortabel gevoel geven aan het personeel en de klanten. 

 

We tekenden een plan uit aan de hand van de ontvangen afmetingen van de klant. Met dit plan krijgt de klant een goed beeld van de kleuren die gebruikt zullen worden, het type van greep en de afmetingen van de kasten afzonderlijk en van de volledige keuken. Dit plan wordt dan doorgestuurd naar de klant ter goedkeuring.

 

Goedkeuring ontvangen? Klaar voor productie! We gebruiken bij Norm de nieuwste technologieën en machines om de keukens efficiënt te produceren en de hoogste kwaliteit te waarborgen. Ons ervaren team slaagt er iedere keer in om de keukens te produceren tegen de voorgelegde deadline.

DSC08820
DSCF0180

Onze vakkundige monteurs monteren de kasten en voeren nog een laatste extra controle uit op de kwaliteit van de materialen. Enkel een meubel dat volledig in orde is, wordt verpakt en verzonden naar de klant. Het verpakken van de meubels gebeurt zeer zorgvuldig bij Norm. 

Van Marcke installeerde de keukens op de juiste locatie. Ons team biedt hierbij altijd ondersteuning en begeleiding bij installatie indien nodig.

 

We gebruikten heel mooie materialen voor de keukens, zoals fingerproof laminaat. Het resultaat? Verschillende leuke stijlen van keukens en coffee corners werden gecreëerd: tijdloos wit – modern zwart en een speelse combinatie van verschillende kleuren. We stuurden onze fotograaf langs – zodat je ook het mooie resultaat kan bewonderen!

_DSC7992