Creƫer extra sfeer in je tuinhuis of poolhouse met onze stijlvolle barmeubels

Een tuinhuis of poolhouse is meer dan alleen een uitbreiding van je leefruimte. Het is een plek waar je extra kan genieten van je tuin, waar je eens volledig kan ontspannen, waar je de dagelijkse sleur even achter je kan laten. Onze barmeubels zorgen niet alleen voor extra opbergruimte in je tuinhuis of poolhouse, ze zorgen ook voor extra gezelligheid. Een drankje is altijd binnen handbereik dankzij de geïntegreerde frigo.

Wat kunnen we voor jou als partner betekenen?

 

  • Norm is een 100% Belgische producent. Onze productie gebeurt in Kortrijk. Dit zorgt voor een korte levertermijn en een vlotte communicatie naar jou toe.
  • De garantie op duurzame kwaliteitsmeubels. We willen dat jouw klanten nog heel lang kunnen genieten van onze meubels. Daarom werken we enkel met duurzaam materiaal.
  • Mooie meubels tegen een betaalbare prijs, gezien je rechtstreeks bij ons als producent kan kopen.
  • Uitstekende service: ons team denkt graag met je mee over de beste oplossing voor jouw klanten. Heb je een specifieke vraag voor een barmeubel van jouw klant? Heb je advies nodig tijdens de plaatsing van de meubels? Ons team staat voor je klaar, zowel tijdens het ontwerpen van de meubels als na de productie ervan!
Bar_view1-_Final