De inrichting van een studentenkamer: trendy en betaalbaar kwaliteitsmeubilair

Er wordt wel eens gezegd dat je als student de beste tijd van je leven beleeft. Dan vinden we toch dat je die tijd mag beleven in een toffe studentenkamer voorzien van mooi meubilair.

 

Een nachtkastje – bedkader – kleerkast – opbergkast – wandplank – salontafel – kitchenette – badkamerkast en, uiteraard, een bureau (want daar spendeert de student natuurlijk al zijn vrije tijd). Allemaal meubels die je kan vinden in een studentenkamer, en waar Norm je mee kan helpen.

Waarom kiezen voor Norm als partner?

  • Norm is een 100% Belgische producent. Onze productie gebeurt in Kortrijk. Dit zorgt voor een korte leveringstermijn en een vlotte communicatie naar jou toe.
  • De garantie op duurzame kwaliteitsmeubels. We willen dat jouw studenten lang kunnen genieten van onze meubels. Daarom werken we enkel met duurzaam materiaal.
  • Mooie meubels tegen een betaalbare prijs, gezien je rechtstreeks bij ons als producent kan aankopen.
  • Uitstekende service: ons team denkt graag met je mee over de beste oplossing voor jouw studentenkamers. Heb je een bepaalde waarde die je wilt uitdragen in het meubilair van je kamers? Een vraag tijdens de plaatsing van de meubels? Ons team staat voor je klaar, zowel tijdens het ontwerpen van de meubels als na de productie ervan!
VAN_MARCKE-NORM-HIGH-58
Student-Home_1

Zo kan jouw studentenkamer eruit zien. Je zou meteen terug zin krijgen om te gaan studeren!