Een leuke start van je dag met onze kleurrijke lockers in laminaat

De lockers bij de firma Van Marcke worden dagelijks gebruikt. De wens van Van Marcke was om een leuk geheel aan kledinglockers te creëren – lockers van duurzame kwaliteit die bestand zijn tegen een stootje.

 

Samen met de klant zaten we samen om de verschillende kleurcombinaties te bekijken. De corpus van de lockers zou wit worden, en met de deuren creëerden we een speels resultaat door verschillende kleuren te gebruiken. We werkten een plan uit zodat de klant visueel een idee kreeg hoe de lockers er uit zouden zien.

 

Na goedkeuring van de plannen, gingen we meteen over tot productie. Onze productiehal zag er meteen heel kleurrijk uit dankzij de verschillende kleurcombinaties.

PCTR-16_website
PCTR-10_websit

De locker zelf is uitgerust met praktische functies, zoals kledinghaken voor een jas of trui, schoenenplanken en legplanken. Zo kan de werknemer optimaal gebruik maken van de ruimte in de locker. Om diefstal te vermijden zijn de lockers uitgerust met een cijferslot.

De combinatie van de deuren met houtstructuur, de deuren in het wit en deze in het blauw zorgen voor een heel leuk resultaat wat nooit gaat vervelen!

Laminaat is een vlek- en krasbestendig materiaal. Het is bovendien een ideaal materiaal voor meubels die intensief gebruikt worden. Dit maakt dat de laminaat lockers heel makkelijk te onderhouden zijn- én nog jaren zullen schitteren in de kleedruimtes!

DSC09224